HTML

Amerikai (Rém?)Álom

Hey, hey, hey Here I go now Here I go in to new days (at the States...) Kedves barátaim, ismerőseim, érdeklődő kis mókusok! Mivel sokan jeleztétek, hogy írjak nektek mi a fene is van velem, élek vagy halok a football, a baseball a coca-cola, a canada dry(jah az pont nem), a gyorskaják és a hotdogárus kiskocsik országában, ezért létrehoztam egy blogot, mivel az iwiwen marha lassan jön be az üzenetküldés oldal. Tehát olvassátok nyugodtan, ha bizalmas információkat írok, akkor azt ne adjátok tovább. Írjatok néhány kommentet is, mivel engem is érdekel kik vagytok ti:D:D, pontosan kik olvassák és természetesen, hogy veletek mi történik itthon, otthon, bárhol! Remélem tetszik a tartalom, Üdv.:Spori, Gergő, KaGe, Katona stb.

Friss topikok

  • rita03: Szia! Rita vagyok! Hol lehetne veled felvenni a kapcsolatot, mert engem több minden érdekelne ezz... (2010.09.28. 22:06) Las Vegas
  • Gergő bá': Köszi a választ! Tényleg részletes. Lehet, hogy kereslek még. (2009.08.22. 22:19) 2. nap San Franciscoban
  • Gergő bá': Szia. Bár nem ismerlek, véletlenül találtam a blogod, folyamatosan olvasom és nagyon tetszenek az ... (2009.08.13. 19:56) More Flag, More Fun!
  • kisjoszi: Hali! Itt ülünk Vincével és Edda koncertet nézünk a YouTube-on. Azt beszéltük, ha hazajösz, akkor ... (2009.07.14. 20:35) On Duty
  • Elemke: Hejj! NEmkapod meg az emailjeimet jofiju? (2009.06.27. 00:15) Bar

Linkblog

The third one!

KaGe 2009.08.21. 07:31

HeyHey!

 

Harmadik napunkat is kiralyi modon toltottuk a melegek fovarosaban. Eleg keson keltunk tehat olyan del korul indultunk el. Elmentunk megint az obolbe, mert ugye nem lattuk a legjobb reszet tegnap es ma megneztunk nehany regi hajot kivul belul. Ha fel akartal menni a hajokra jegyet kellett venni, de mi kimeritettuk a "Hogyan sporoljunk 10$-t hajosmuzeum belepon" c. konyv elso es egyben legfontosabb fejezetet, azaz felsetaltunk hatha, es bejott a hatha, a kutya nem kerte tolunk a jegyet. Talalkoztunk egy magyar csaladdal, apa-anya-ketgyerek, hallottuk, hogy magyarul beszelnek, odakoszontunk elmondtuk miert es hogyan vagyunk itt, a faszi mondta, hogy ok Seattle-ben elnek es ennyi. Nem voltak valami nagy baratsagosak. Aztan lattunk egy magyar parocskat, hallottuk oket magyarul beszelni, na kitalaltuk, hogy mivel az elozoek nem mutattak nagy erdeklodest, igy majd hangosan beszelunk magyarul, hatha ezek jobb fejek es leszolitanak minket. Na lofasz!!! A csaj mikor elment mellettunk odalokte a gyereknek, hogy: "Hallottad? Ezek magyarok voltak." Ennyit a nagy osszetartasrol. Ez olyan mint amikor a taborban az utolso napok egyiken, mikor nem volt mit csinalni, a konyhasoknak szunet volt es a lengyel csajszi velem meg Robinnal logott, meg hozott nekunk fagyit. Erre masnap Gergo a mi kis fonokunk(azert ez a 2. eve volt a taborban) azzal fogadott, hogy "Neked ma kulonleges feladatom van." es ki kellett takaritanom a kontener kornyeket. Mondjuk annyira nem baszott ki velem, mert nem kellett a tobbiekkel jarni a tabort es begyujteni a zsakokat, igy az MP4 lejatszomat elvezve dolgozgattam nyugiba. De az milyen magyar, aki 10.000km-re otthonrol a sajat fajtajat szopatja es ad neki plusz munkat??? Ez az egy dolog idegesitett az egeszben, hogy ennyire kocsog. A buzi csehek meg egesz nyaron naponta 6szor jartak a konyhara enni, Adam felnapokat aludt a Dodgeban, meg a barn padlasan, Sanyi meg szetrodeozta a golfpalyat a Rookieday elott amikor gyorsan el kellett volna keszulni az ut tisztitasaval, erre meg en aki az utolso napokban igyekeztem egyutt tolteni azokkal akikkel lehet eletemmben nem fogok talalkozni, "megszopat" plusz munkaval. De persze amikor szetszedtek az MTV szekhazat, akkor ott volt ez a marha is... Na nem attol lesz hazafi, hanem hogy ha osszetart a masikkal egy kocsog tavoli idegen orszagban. Amugy annyi erzeke volt a karbantartoi munkahoz, mint egy beteg csiganak, egy csopogo csapnak elkezdte letekerni a vegerul a szurot, hogy megkeresse hol a hiba. Neha jo gyerek volt, de az ilyenekkel rontotta az osszkepet, nem hiaba logott egesz nap egyedul, amikor a Sixflagsben voltunk. Lenyeg, hogy emiatt irigylem az amerikaiakat, hatalmas nagy nacionalista, meg hazafi az osszes.

Na de a hajok utan megneztuk a Lombard Streetet, nagyon jo volt, biztos tudnal venni vagy 20 lakotombot Nyiregyhazan egy lakas arabol. Aztan egy kilato, aminek elfelejtettem a nevet.:D:D Majd Chinatown ami eleg erdekes volt, de minden elektronikai bolt az araboke volt.:D:D Vettem is egy sapit kemeny 3 dollarert, mert fazik a fejem, ebben a szeles varosban. Es meg Chicago a szeles, akkor mi van ott?? Mondjuk itt nyilvan a tenger miatt van szel. De nem kell izgulni, szombaton Vegasban meg le fog sulni a tokunk a 40 fokban. Mar hianyzik, mert itt nem hasznaltam a rovidgatyat.

Kaja az megint kinai es koreai volt. Reggeli csirkes tempura, vacsira szezammagos csirke otletem nincs milyen levessel, de raktunk belecsipospaprikat es ugy mar jo volt. De ma telitodtem a kinaival, kicsit rosszul is voltam utana, mert nagy adagot betoltam. Tehat holnap valami mast kell tolni az arcba.:D Vacsira meg megettuk Elemmel egy kilos Csokokriszpiz felet kispoharbol, en muanyagkanallal, o meg alufoliabol csinalt maganak.:D:D Eros volt.

Holnap en meg akarom nezni az AT&T arenat, baseball arena oriasi jo. Kepet mar lattam rola, kozvetlenul az ocean mellett van, az egyik lelato kulso oldalan mar viz van es a szemkoztirol meg ralatsz a tengerre. Valahogy igy:

http://www.inetours.com/images/Snglimgs/Abv_Pac_Bell_Park.jpg

 Mas otletem nincs. Kicsit elszabtuk ezt a turat, tobbet kellett volna hagyni a keleti reszre es kevesebbet itt, de nem lenyeg valahogy tuleljuk itt is.:D:D Azt sajnalom, hogy nem tudok megnezni semmi sportesemenyt... Baseball van most csak, a tobbi az nem megy, NFLbol is eloszezon. Jah igen, Elem marha Baltimore Ravens-es poloja/sapkaja/szeldzsekije miatt ma vagy hatan megallitottak minket, vagy kiabaltak: "Ravens". Egy akkora marha neger allitott meg minket, hogy az o lakasa tele van Ravenses holmikkatl es en meg akkora jo fej vagyok latszik rajtam es ha ez igy van adjunk mar neki egy kis penzt, mert bajban van es ez az elso napja SFOban. Hmm... Nem adtunk. De mondjuk igaza volt. Jo fej vagyok.

 Na holnap mar nyomunk egy mosast a hostelben, ne vigyunk koszos ruhat a repulon, meg akarok venni egy ilyen nyaktamaszt/parnat, mert alig birtam kiszallni a szekbol SFO-ban amikor megjott a repulo, 5 ora alvas utan. A kinai negyedben kellett volna megnezni...

Most meg elteszem magam lassan holnapra!

Ennyit az augusztus 20-rol SFO-ban!

Minden jot nektek es ne izguljatok lassan lathatjatok a pofamat otthon!

Udv Nektek,

KaGe

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kage.blog.hu/api/trackback/id/tr451327243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása