HTML

Amerikai (Rém?)Álom

Hey, hey, hey Here I go now Here I go in to new days (at the States...) Kedves barátaim, ismerőseim, érdeklődő kis mókusok! Mivel sokan jeleztétek, hogy írjak nektek mi a fene is van velem, élek vagy halok a football, a baseball a coca-cola, a canada dry(jah az pont nem), a gyorskaják és a hotdogárus kiskocsik országában, ezért létrehoztam egy blogot, mivel az iwiwen marha lassan jön be az üzenetküldés oldal. Tehát olvassátok nyugodtan, ha bizalmas információkat írok, akkor azt ne adjátok tovább. Írjatok néhány kommentet is, mivel engem is érdekel kik vagytok ti:D:D, pontosan kik olvassák és természetesen, hogy veletek mi történik itthon, otthon, bárhol! Remélem tetszik a tartalom, Üdv.:Spori, Gergő, KaGe, Katona stb.

Friss topikok

  • rita03: Szia! Rita vagyok! Hol lehetne veled felvenni a kapcsolatot, mert engem több minden érdekelne ezz... (2010.09.28. 22:06) Las Vegas
  • Gergő bá': Köszi a választ! Tényleg részletes. Lehet, hogy kereslek még. (2009.08.22. 22:19) 2. nap San Franciscoban
  • Gergő bá': Szia. Bár nem ismerlek, véletlenül találtam a blogod, folyamatosan olvasom és nagyon tetszenek az ... (2009.08.13. 19:56) More Flag, More Fun!
  • kisjoszi: Hali! Itt ülünk Vincével és Edda koncertet nézünk a YouTube-on. Azt beszéltük, ha hazajösz, akkor ... (2009.07.14. 20:35) On Duty
  • Elemke: Hejj! NEmkapod meg az emailjeimet jofiju? (2009.06.27. 00:15) Bar

Linkblog

Hosszu nap

KaGe 2009.06.24. 23:30

Sziasztok!

 

Marha hosszu nap volt a mai. Megkaptuk a Chevrolet-t a Ford meg a Dodge melle, hogy harom pickuppal szallitsuk a faleveles zsakokat, igy ketten mentunk egy kocsival, elegge elfaradtam a nap vegere. De persze ennek is meg volt az eredmenye., jonehany poen szuletett a mai nap.

Elso az volt amikor az ukran srac, Anar valamit beszolt es mondtam neki, hogy "You will come into my street!" azaz "Jossz te meg az en utcamba!"(vagyis valami hasonlo):D:D:D De aztan Adam egy perc gondolkozas utan bevagta, hogy: "I haven't come from the wallprotector eigther at the moment" azaz: "En sem most jottem le a falvedorol":D:D:D:D:D Jo persze ezek ilyen gagyi forditasok, de ettol olyan kis viccesek.

A masik az volt amikor az ebedlo mellol hordtuk a zsakokat es eleg nehez betolatni a pickupal. Sanyival kihoztuk az utolso zsakokat, kijottunk, erre megerkezett Adam meg az ukran srac elkezdtek betolatni, nyilvan nem szoltunk, hogy mar ott nincs tobb zsak, aztan mikor nagy nehezen bemanovereztek, Sanyi bekiabalt: "Mi van fasszopok nincs tobb zsak???":D:D:D:D Beteg ez is.

Az ebednel majdnem megfulladtam, mert mikozben edtuk a desszertet a skot srac, Robin megszolalt: "Ez jo." Olyan akcentussal, hogy nem birtam abbahagyni a rohogest, a suti meg ciganyutra ment...:D:D En mar nem tudom honnan tanulnak magyarul, de barkit nem latok 10 percig, megtanul egy fel magyar kisszotarat.

Vasarnap leadtuk a szennyeszsakot, tegnap visszajott. Talaltunk osszesen 5 zoknival tobbet, mint amit elkuldtunk, de persze egyik sem volt egy teljes par. Igy most vicces volt, de ha meg ottel kevesebbet talalunk...

Megunnepeltuk tegnap Zoli szulinapjat, kis hazai palinkaval, meg a cseh gyerek almapalinkajaval, persze nem a taborban ittunk, mert azt nem szabad.

Na de most lepek vacsizni, meg telefonalni, mert megigertem!

Meg surgosen pihennem kell!

Udv Nektek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kage.blog.hu/api/trackback/id/tr621206714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása