HTML

Amerikai (Rém?)Álom

Hey, hey, hey Here I go now Here I go in to new days (at the States...) Kedves barátaim, ismerőseim, érdeklődő kis mókusok! Mivel sokan jeleztétek, hogy írjak nektek mi a fene is van velem, élek vagy halok a football, a baseball a coca-cola, a canada dry(jah az pont nem), a gyorskaják és a hotdogárus kiskocsik országában, ezért létrehoztam egy blogot, mivel az iwiwen marha lassan jön be az üzenetküldés oldal. Tehát olvassátok nyugodtan, ha bizalmas információkat írok, akkor azt ne adjátok tovább. Írjatok néhány kommentet is, mivel engem is érdekel kik vagytok ti:D:D, pontosan kik olvassák és természetesen, hogy veletek mi történik itthon, otthon, bárhol! Remélem tetszik a tartalom, Üdv.:Spori, Gergő, KaGe, Katona stb.

Friss topikok

  • rita03: Szia! Rita vagyok! Hol lehetne veled felvenni a kapcsolatot, mert engem több minden érdekelne ezz... (2010.09.28. 22:06) Las Vegas
  • Gergő bá': Köszi a választ! Tényleg részletes. Lehet, hogy kereslek még. (2009.08.22. 22:19) 2. nap San Franciscoban
  • Gergő bá': Szia. Bár nem ismerlek, véletlenül találtam a blogod, folyamatosan olvasom és nagyon tetszenek az ... (2009.08.13. 19:56) More Flag, More Fun!
  • kisjoszi: Hali! Itt ülünk Vincével és Edda koncertet nézünk a YouTube-on. Azt beszéltük, ha hazajösz, akkor ... (2009.07.14. 20:35) On Duty
  • Elemke: Hejj! NEmkapod meg az emailjeimet jofiju? (2009.06.27. 00:15) Bar

Linkblog

On Duty

KaGe 2009.07.12. 01:09

Sziasztok!

Azt hittem mar sosem lesz ujabb bejegyzes a blogomon, ugyanis ezek a nyomorultak egy het alatt nem birtak megjavitani a halozatot, igy nem volt net. Tehat egy hetig akar vilaghaboru is lehetett volna, mi nem tudtunk volna rola. Mar annyi dolog tortent miota nem irtam, hogy a fele sem fog eszembe jutni, de azert megprobalom a legtobbet elobanyaszni a kis memoriambol. Jah az email nem mukodik, tehat mindent a blogrol tudhattok meg.

Mult heten voltunk a Walmartban, elkertuk a kisbuszt 15-en mentunk. Vasarlas utan beultunk a buszba, es a harom orosz ajku csaj(2 ukran) kozul az egyik azzal nyitott: "This is my sit!", de olyan orosz akcentussal, hogy elig lehetett erteni. A problema ugyanis az volt, hogy nem volt a kocsiban 3 ules egymas mellett es nem tudtak egymas melle ulni, es mi meg ott ultunk ahol ok ultek a Walmartba menet. Na hat persze hatrafordultam megneztem oda van-e irva a nevuk az ulesre, persze nem volt, mondtam hogy nincs itt a nevetek. Erre, mivel botranyos az angolja a csajnak, csak ismetelni tudta onmagat, de olyan volt mintha oroszul beszelt volna olyan az akcentusa. Aztan kicsit elhallgatattam oket, nehany okos ervvel, kerdessel tobbek kozott a "Hany eves vagy 14?" es hasonlo dolgokkal. Nehogy mar 2X evesen ne birjon ki 20 percet, ugy hogy nem a baratnoje mellett ul. A beszelgetes vege a "Mar csak a taborban kapcsolom ki a biztonsagi ovemet." mondta volt. Olyan szep csendben ultek hazaig, egy orosz szot nem hallottunk. Aztan persze Adi ranyomta az MP3 lejatszojat a kocsi hangrendszerere es EDDA-t valamint Notar Mary-t(vagykiafXsz) uvoltottunk hazaig. Mondanom sem kell imadtak.:D:D

Az meg tudni kell ezekrol a picsakrol, hogy a konyhan dolgoznak es nagyon szeretik ha az van amit ok mondanak, akarnak. Legalabbis Zoli ezt mondta. Hallgatjak a zenet, a kiscsaj odamegy letekeri, mert o nem akarja ezt hallgatni, es hasonlo finomsagok. Ezek meg csak turik. En kicsit mas szemelyiseg vagyok, nekem egy 12 eves modjara viselkedo lusta ruszki picsa nem fogja megmondani hova uljek. "AZT!!!"

Robin egyre valasztekosabban tud karomkodni magyarul. Kedvence az "AZT!". Ami a "Kxrva anyadat AZT"-bol jon.:D:D:D

Mult penteken volt az elso OD-m(on duty). Ami abbol all, hogy heti egyszer munka utan 18:00-01:00-ig kint kell ulni a kapunal "Szardzs"-al es ha van valami melo meg kell csinalni. Mult penteken 6kor kicsereltem egy villanykortet es megneztem vagy ket Star Wars-t. Ennyi volt. Na tegnap annal inkabb. Harom kis kocsog behanyt mehettem az ipari meretu felmosoval. Nem erre szamitottam a MAINTENANCE nevu munkara valo jelentkezeskor... Na meg valami hanyasos jarvany volt, tehat vinni kellett az health centerbe vagy 4 matracot, meg takarokat, meg a szinhazba is vagy 10-et. De mar mar senkinek nem volt semmi baja. Tehat mozgalmas volt az este. Jah es meg a headcounselor szolt, hogy ha lesz valami 1 utan, akkor majd felebreszt es mondjam mar meg melyik az agyam. Tehat ez mennyire gyakorlatias, egyik kolyok behany, a counselor szol az azon a soron alvo radios counselornak, aki kiszol radion a headcounselornak aki bejon a taborba, engem felebreszteni, hogy vigyem a felmosot... Tehat 4 ember fel kel azert, hogy 5 perc alatt felmossanak egy rokat... Meg a nyomorult tartotta nekem a lampat 40 cm-rol es szagolta a hanyast, hogy lassam rendesen mit csinalok, en meg 1m20cm-rol a felmoso vegerol vigyogorgok, hogy mekkora marha vagy... Minden esetre, nem lennek counselor, mert nekem nincsenek 7 eves szobatarsaim akik behanyjanak.

Szardzs-al(fogalmam nincs hogy kell leirni a nevet) beszelgettunk hajnal 1-tol 2-ig. Tehat egy oraval tovabb maradtam, mint kellett volna, de jo fej az oreg, 3X evig volt tori tanar, volt Vietnamban (es nem tavaly nyaron turistakent) most meg rendor. Tehat nem annyira buta, mint az atlag. Mondjuk beszelgettunk az elso vilaghaborurol es mondta, hogy volt Csehorszagban Ferdinandnak a  hazaban, akit megolt az a szerb gyerek - mondom neki Gavriolo Princip -, ekkor kicsit gondolkozott, majd siman tovabb ugrott, mert fingja nem volt, hogy hivjak... De tori tanar???????:D:D Na mindegy azert jo fej. Meg mondta, hogy majd meghiv minket magahoz, a tabor vege fele valami sutogetesre, vacsorara, ilyesmi.

Na kicsit a tobbi dolgozorol, kollegarol stb. Hat kb. 2 hetig kibirtuk ellentetek es veszekedesek nelkul. Mondjuk en konkretan nem veszekszek senkivel, mert egybol meg mondom, ha gondom van valakivel ezert paron kicsit tavolsag tartoak velem, de hozzajuk nem is akarok kozel kerulni. Eleg sokan vannak, akik szeretik a konnyebbik vegen megfogni a munkat es marhara idegesito. Nyilvan vannak, olyan napok amikor nincs mit csinlani, akkor en is lazitok, de amikor van akkor, ne huzzon el a konyhaba 5-szor a golfkocsival inni, meg enni(a 3 etkezesen felul). Ezt a ket cseh bitch csinalja, minden nap. MadDog mondta is, hogy vagja mi van es be is szolt nekik, de azok le sem szarjak. Nem csinalnak nagy hulyeseget, tehat nem fogjak oket kirugni. De marhara idegesitenek. Radasul az egyik nem tud angolul egyaltalan. A masik Gergo folytatott vele egy beszelgetest(persze angolul):

-Gergo:Befejeztetek a favagast a daraloval?

-Martin:Igen.

-Gergo:Akkor mar nincs mit csinalknotok?

 -Martin:Igen.

 -Gergo:Vagy akkor van meg fa amit ossze kell vagnotok?

 -Martin:Igen.

-Gergo(magyarul):Fuu bazdmeg igy nehez lesz...

Es egesz nap a masik cseh kocsoggel dolgozik es csehul nyomjak. Tegnap Geri megprobalta oket szetszedni, mert nem akarja, hogy klikkesedjenek, erre Martin mint egy rossz gyerek durcazott delig, amikor Geri mondta, neki hozzal dolgozni Mirekkal, nem erdekel. Ugy nez ki ez a marha, mint Gyurcsany Feri, de teljesen. Majd rakok fel kepet, koppra olyan, csak 1.90 magas. A muanyagkanalat marokra fogja, meg a villat is, oriasi paraszt. De mar muszaj Matyinak emlegetni, ha kibeszeljuk, mert a Ferire hallgat, mert mondtuk neki, hogy ugy nez ki. Ez sem szep dolog, de tudom, hogy ok is kibeszelnek engem, mert latjak rajtam, hogy nem csipazom oket. Pl. a mexoci arcok teljesen jo fejek, azokat sosem beszeljuk ki, meg remelem ok sem minket.

Olyan ez, mint egy kocsog Big Brother csak nagyobb a kert, meg nehezebb kiesni. Annak orulunk ha elmegyunk a Tescoba...

Mindegy legalabb a skot gyerek meg a fonokok jo fejek, meg huzza felfele az angolomat, mint allat. Minden nap van egy kis activity, de ez olyan resze amikor, nem mondhatod ki a szot, es ugy kell elmagyarazni. Mert Robin mond valamit nem ertem, akkor korul irja, vagy ha en akarok mondani valamit es nem tudom, akkor en irom korbe. Ez a legjobb gyakorlat.

MadDoggal raktunk be valamelyik nap nehany ablakot. Oriasi marha, kicsit gyorsan beszel, de a " fuckin' "-t mindig megertem. Es minden 2. mondatba jut egy. Piros baseballsapka, napszemcsi, bajusz, rendor o is. Mondta, hogy egyszer legett az ebedlo, Geri megkerdezte hogyan, erre a valasz: "Langok kozt." Hogy mashogy...:D:D Eleg sokat nevettunk aznap, mert tok marha, mindenkit elkuld a faszba. Mondta ha megszomjazunk igyunk nyugodtan az ebedloben - mondjuk a csehek kicsit felreertettek - es ha valaki, megkerdezi miert nem dolgozunk, mondjuk meg ki volt es szetrugja a segget.:D Ennek ellenere elkuldott Robinnal megszerelni egy lefolyo csovet, ami eleg szar melonak szamit. Mert be kell maszni a fahaz ala elvagni, levagni a masikat a helyere, rarakni a bilincset stb... De mondta, hogy ne haragudjunk, nem akar velunk kibaszni, csak a tobbiek nem tudjak kovetni az utasitasokat a szar angoljuk miatt.



 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kage.blog.hu/api/trackback/id/tr651241179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisjoszi 2009.07.12. 11:43:34

Már azt hittem, hogy valami gáz van! Ha nem tudsz írni, akkor hívj fel és ha kell visszahívlak!

kisjoszi 2009.07.14. 20:35:45

Hali! Itt ülünk Vincével és Edda koncertet nézünk a YouTube-on. Azt beszéltük, ha hazajösz, akkor elmegyünk hárman egy koncertre. Végtére is már majdnem 4 éves és még nem volt rendes koncerten.
süti beállítások módosítása