HTML

Amerikai (Rém?)Álom

Hey, hey, hey Here I go now Here I go in to new days (at the States...) Kedves barátaim, ismerőseim, érdeklődő kis mókusok! Mivel sokan jeleztétek, hogy írjak nektek mi a fene is van velem, élek vagy halok a football, a baseball a coca-cola, a canada dry(jah az pont nem), a gyorskaják és a hotdogárus kiskocsik országában, ezért létrehoztam egy blogot, mivel az iwiwen marha lassan jön be az üzenetküldés oldal. Tehát olvassátok nyugodtan, ha bizalmas információkat írok, akkor azt ne adjátok tovább. Írjatok néhány kommentet is, mivel engem is érdekel kik vagytok ti:D:D, pontosan kik olvassák és természetesen, hogy veletek mi történik itthon, otthon, bárhol! Remélem tetszik a tartalom, Üdv.:Spori, Gergő, KaGe, Katona stb.

Friss topikok

  • rita03: Szia! Rita vagyok! Hol lehetne veled felvenni a kapcsolatot, mert engem több minden érdekelne ezz... (2010.09.28. 22:06) Las Vegas
  • Gergő bá': Köszi a választ! Tényleg részletes. Lehet, hogy kereslek még. (2009.08.22. 22:19) 2. nap San Franciscoban
  • Gergő bá': Szia. Bár nem ismerlek, véletlenül találtam a blogod, folyamatosan olvasom és nagyon tetszenek az ... (2009.08.13. 19:56) More Flag, More Fun!
  • kisjoszi: Hali! Itt ülünk Vincével és Edda koncertet nézünk a YouTube-on. Azt beszéltük, ha hazajösz, akkor ... (2009.07.14. 20:35) On Duty
  • Elemke: Hejj! NEmkapod meg az emailjeimet jofiju? (2009.06.27. 00:15) Bar

Linkblog

HO-HO BOX

KaGe 2009.07.02. 22:35

Sziasztok!

 

Ezer meg egy dolog eszembe van napkozben, hogy ez mekkora poen es majd beleirom a blogomba, most meg fogalmam sincs mik tortentek.

Egy eset megis van, aztan majd jon a tobbi. MadDog-nak nevezett egyik fonokunk kedvenc sutemenye a HO-HO. Van egy HO-HO felirattal ellatott huto a Barn-ban. Tavaly egy srac megevett egyet belole es a csavo eszrevette. Na kiderult ki volt, adott neki egy asot, kivitte a Barn moge es megasatta vele a sirjat!:D:D:D  Vegul kiderult, hogy oda nyilvan kellett asni egy godrot es nem volt hiaba, de azert szerintem a tobbiek halara rohogtek rajta magukat.

Az egyik ukran csaj ugy osszetorte magat biciklizes kozben, hogy 4 oltessel varrtak ossze az arcat, meg a konyoke, terde le van ragasztva. A marha elengedett kormannyal ment a fouton... Tegnap mi szereltuk meg a biciklit. En azota csak Armstrongnak hivom...

Tegnapelott megjavitottunk egy tetot Robinnal, valami asphaltot nyomtunk a resekbe es kentuk szet, de ma mar be is azott!!!:D:D Szir. Mert valami birka, eloszor najlonzsakot kapcsozott ra, es a kapcsok helyen befolyik az eso...

Tegnap Sanyival egesz nap ventillatorokat csereltunk meg festegettunk. Most mar ezekkel jobban lefoglaljuk magunkat, mint a precamp alatt a faleveles zsak elhordasaval.

Na most eltolom a bringat, mert lekesem a vacsit, de most le is fogom.

Majd vacsi utan visszaterek es folytatom!

Udv.:KaGe

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kage.blog.hu/api/trackback/id/tr491223198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása