HTML

Amerikai (Rém?)Álom

Hey, hey, hey Here I go now Here I go in to new days (at the States...) Kedves barátaim, ismerőseim, érdeklődő kis mókusok! Mivel sokan jeleztétek, hogy írjak nektek mi a fene is van velem, élek vagy halok a football, a baseball a coca-cola, a canada dry(jah az pont nem), a gyorskaják és a hotdogárus kiskocsik országában, ezért létrehoztam egy blogot, mivel az iwiwen marha lassan jön be az üzenetküldés oldal. Tehát olvassátok nyugodtan, ha bizalmas információkat írok, akkor azt ne adjátok tovább. Írjatok néhány kommentet is, mivel engem is érdekel kik vagytok ti:D:D, pontosan kik olvassák és természetesen, hogy veletek mi történik itthon, otthon, bárhol! Remélem tetszik a tartalom, Üdv.:Spori, Gergő, KaGe, Katona stb.

Friss topikok

  • rita03: Szia! Rita vagyok! Hol lehetne veled felvenni a kapcsolatot, mert engem több minden érdekelne ezz... (2010.09.28. 22:06) Las Vegas
  • Gergő bá': Köszi a választ! Tényleg részletes. Lehet, hogy kereslek még. (2009.08.22. 22:19) 2. nap San Franciscoban
  • Gergő bá': Szia. Bár nem ismerlek, véletlenül találtam a blogod, folyamatosan olvasom és nagyon tetszenek az ... (2009.08.13. 19:56) More Flag, More Fun!
  • kisjoszi: Hali! Itt ülünk Vincével és Edda koncertet nézünk a YouTube-on. Azt beszéltük, ha hazajösz, akkor ... (2009.07.14. 20:35) On Duty
  • Elemke: Hejj! NEmkapod meg az emailjeimet jofiju? (2009.06.27. 00:15) Bar

Linkblog

Az elmult 3 het...

KaGe 2009.08.02. 21:31

Egy eleg hosszu csend utan irok ismet a blogra, ami annak koszonheto, hogy valami hihetetlen korulmenyek uralkodnak itt, gondolok itt az internetre. Hol van, hol nincs. Ha van akkor is olyan lassu, hogy idegesebb vagyok, ha probalom elolvasni a leveleket, mintha fogalmam nincs kaptam-e.

Eleinte ugy gondoltam majd milyen jo lesz, minden poent leirni naponta, minden munkankat, de ez nem jott be. Eloszor probaltam memorizalni, de az elmult egy ora dolgait nem tudtam volna visszamondani.:D

Eloszor is szeretnem megkoszonni a szulinapi koszonteseket, foleg Kerkanak, mert neki nem tudtam valszolni az SMS-re. Egy hete valamniert nem tudok SMS-t kuldeni, de kapni tudok... Kicsit erdo.

Kemeny atalakulasok mennek a crew-ban. Klikkesedesek, "nem angolul beszelesek", o nem dolgozik, csak en dolgozok, stb. Peldaul a ket cseh gyerek, csak csehul nyomja es marha naplopo banda, allandoan enni-inni jarnak az ebedlobe:D Adam rendszeresen alszik a Barn padlasan, vagy a fonok kocsija mellett leparkol a Dodge-al es abban alszik...:D(ott ugysem keresik) Sanyi meg olyan tempoban vegzi a munkajat, hogy az maga a pihenes. Az en bajom pedig, hogy Robinnal elvegezzuk a melot es utana nincs mit csinalni es nem tudunk ugy tenni, mintha dolgoznank.:D Tehat ossze van ez rakva rendesen, lenyeg, hogy amit rankosztanak azt megcsinaljuk. De a konyhasokat allandoan hallom panaszkodni. Naluk eleg gaz, mert ugyanaz a folyamatos melo megy minden nap es ok osztjak el egymaskozott, amibol mindig gond van. A mosogatas a legszarabb melo, azt beosztottak, hogy mindenki a dayoffja elott mosogat, igy senki nem ussza meg. Viszont vannak az oroszok, akik marha lustak es lassuak es csak akkor mehetnek el a munka utan, ha mindenki vegzett es ilyenkor rajuk kell dolgozni. De mivel nem szeretik oket nem segitenek nekik, igy inkabb ulnek az ebedloben 20 percet, varva arra mikor vegeznek es mehetnek... En megprobalok nem ezekkel torodni es jol erezni magam azzal 4-5 emberrel akik jofejek es napi szinten toltjuk egyutt az indonket.

Robinnal neha elmegyunk futni, de nem nagyon eroltetem, mert a fout mellett nyomjuk es nem tul jo az izuleteknek az a szar talaj. A masik ut, ahol lehetne futni az erdoben van es nem tul celszeru hasznalni a medvek miatt... Ha idoben vegzunk es meg jo ido van, akkor uszunk a tavon, van ilyen felmaszos csuszda, na az nagyon rossz, mert lecsuszok rajta mielott felmasznek... Es hiaba csuszok le ez meg nem rendeltetes szeru hasznalat. Nem lehet rendesen megkapaszkodni a fogantyuban, mert csuszik. Dani mikor kiprobalta negyedjere ment fel.:D:D Heti 1-2 alkalommal megkapjuk a kisbuszt es lelepunk valahova Lee-be Pietsfield-be outletekbe, Walmartba, Mallba. Vettem is egy Converse cipot kemeny 25$-ert az nincs 5.000 HUF most. Egyik sportboltban Csak Boston Bruins-os mezek egy Szertar Sportnyi reszen.:D Es nem tudsz venni mas fajta NHL mezt, csak  Bruins-ost.:D:D Az milyen?? Az egyik etterem a gyerekek ingyen esznek ha nyer a Giants.:D Ket hete voltam Albanyban is. Lucas ment felvenni valami cseh ismeroset es elvitt minket. Mondjuk egy hatalmas Plazat lattam Albanybol, de legalabb voltam ott.:D:D:D

A konyhan van egy fekete faszi(nem csak egy, de az a bizonyos), aki eleg kemenyen nyomja, van vagy 50 eves es szerintem a letezo osszes csajt elhivta mar a sajat "apartmanjaba", hogy iszogassanak egy kicsit. Szemet alak. Es az egyik igazgato faszi is csinal hasonlokat, ugyhogy vannak itt erdekes felfogasu emberek.

"Szardzs"-al voltam tegnap OD-n. Hajnal egyig ultem a kabinban es filmeztunk, mert semmi hivas nem volt. Miota meggyogyultak a gyerekek azota nincs gond az OD-n. De Szardzs annak ellenere, hogy tanarember, meg volt Vietnamban, rendorsegen vezeto beosztas... olyan buta, mint egy igazi amerikai.

- O a SubWay-s kajatol fogyott le. (en az abaroltszalonnatol)

- Szemet nemetek hany embert megoltek a 2. vilaghaboruban. (Hiroshima&Nagasaki??Az atombomba nem valogatott hovatartozas szerint sem...)

- Megneztuk az IronMant es cigany kulseju magyra teroristak garazdalkodnak Afganisztanban... Erre en mondtam ez nem valoszinu. Szardzs: Ott vannak azok szepszammal, meg amerikai terroristak is... (hat akkor magyarok is)

 - A magyar annyira furcsa nyelv, mert a cseh meg a lengyel betuk(????) es kiejtes hasonlit az angolhoz, a magyar nem... (nyilvan)

Na, de mar meg van tervezgetve az utazasom a kis baratommal, Elemmel. 17-en repulok San Franciscoba New Yorkbol, majd 23-an Vegasba, onnan 28-an Washingtonba, majd vissza New Yorkba es szept. 3-an haza. Lesz olyan 1200$ a kajara szallasra, a repjegyek mar megvannak. Remelem ki fog ferni, de legfeljebb hasznalom az otthoni tartalekokat.:D

A tobbiek "nagyelektronikaicikkvasarlasba" kezdtek. Ipod touch, laptop, Iphone... Anar koltson adta a IpodT-jat a konyhas "szemesealljol" gyereknek, hogy tegyen ra zenet, akinek hogyhogy nem elloptak a zsebebol amikor lerakta a munkas ingjet, amit sosem vesz le, csak akkor... Nyomorult... Szegeny ukran gyerek minden penzet Laptopra, meg erre kolti, 1100-1200$ert nezett laptopot, es szegeny ehen fog halni New Yorkban amig varja a repulot.:D:D Erre ez a szemet lenyulja az Ipodjat.

Na en nem hiszem, hogy veszek barmit is, mert azert, hogy 20.000HUFal olcsobban megvegyek egy IpodTouch-t nem fogok kihagyni egy varost sem. Otthoni is lehet Ipodot venni, Washington nevu telepules meg pont nincs.

Na ezzel be is fejezem a mai blogolast, megprobalok irni majd minnel hamarabb. Matol mar csak 2 het van a taborbol utana 2.5 het utazas!

Mar csak egy honap es otthon vagyok!

Udv Nektek,

KaGe

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kage.blog.hu/api/trackback/id/tr41283892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása