HTML

Amerikai (Rém?)Álom

Hey, hey, hey Here I go now Here I go in to new days (at the States...) Kedves barátaim, ismerőseim, érdeklődő kis mókusok! Mivel sokan jeleztétek, hogy írjak nektek mi a fene is van velem, élek vagy halok a football, a baseball a coca-cola, a canada dry(jah az pont nem), a gyorskaják és a hotdogárus kiskocsik országában, ezért létrehoztam egy blogot, mivel az iwiwen marha lassan jön be az üzenetküldés oldal. Tehát olvassátok nyugodtan, ha bizalmas információkat írok, akkor azt ne adjátok tovább. Írjatok néhány kommentet is, mivel engem is érdekel kik vagytok ti:D:D, pontosan kik olvassák és természetesen, hogy veletek mi történik itthon, otthon, bárhol! Remélem tetszik a tartalom, Üdv.:Spori, Gergő, KaGe, Katona stb.

Friss topikok

  • rita03: Szia! Rita vagyok! Hol lehetne veled felvenni a kapcsolatot, mert engem több minden érdekelne ezz... (2010.09.28. 22:06) Las Vegas
  • Gergő bá': Köszi a választ! Tényleg részletes. Lehet, hogy kereslek még. (2009.08.22. 22:19) 2. nap San Franciscoban
  • Gergő bá': Szia. Bár nem ismerlek, véletlenül találtam a blogod, folyamatosan olvasom és nagyon tetszenek az ... (2009.08.13. 19:56) More Flag, More Fun!
  • kisjoszi: Hali! Itt ülünk Vincével és Edda koncertet nézünk a YouTube-on. Azt beszéltük, ha hazajösz, akkor ... (2009.07.14. 20:35) On Duty
  • Elemke: Hejj! NEmkapod meg az emailjeimet jofiju? (2009.06.27. 00:15) Bar

Linkblog

Még mindig itthon

KaGe 2009.06.14. 19:52

"Dádádádááááááá!"

Ahogy Melvin a szuperhős mondaná. (https://www.youtube.com/watch?v=OroSvP1KCh0) Nekem is a ruháimmal vannak bajok, na nem hogy van rajta egy nagy D betű vagy az ebayről vettem volna őket, hanem 3 kg-al több mint a 23... A reptéren pedig nem engednek a 23-ból, ami egy hiján 24. Tehát ha valaki elárulná az esetleges szublimációs lehetőségeket, akkor megköszönném. Vagy a másik megoldás, - hogy Tysontól lopjak egy kicsit az Argo-ból -  Faszt viszek én nektek, nem sportszeletet... De akkor még mindig van 2.5kg plussz... Esetleg meglehetne dumálni, hogy leadok én annyit holnapra, kis szauna, meg futás télidzsekiben... És akkor had vigyek többet a gépre.

Különben már megvan minden, most húzom még a Tankcsapdát (kösz "Céproggyak" Gyuri), hogy legyen mit hallgatni 3 hónapig és nagyjából kész is van a pakolás. Utána jöhet a kis pihenés, izgalom, sírás-rívás, 4ig nem alvás, mert lesz még rá lehetőség stb.

Reggel kezdődik az american trip, Zürichen keresztül! Hazai idő szerint 23:45-kor érkezek meg NYC-be. Utána elzúzunk a hostelig(Central Parktól 100m), első dolgom egy sarki hotdogos kocsiból hotdogot enni, ha ez megvan, jelentkezem!

Kívánjatok sok szerencsét!

Üdv.:KaGe

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kage.blog.hu/api/trackback/id/tr731184856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KATA 2009.06.17. 20:46:05

Mi is nyomon követünk ám "Gerikém"!Puxi és vigyázz magadra!!!
süti beállítások módosítása